نشریه فلسفه علم بر اساس مجوز شماره 3/11/50662 به تاریخ 1390/3/25 کمیسیون نشریات وزارت علوم حائز رتبه علمی-پژوهشی گردید

فراخوان مقاله

دوفصلنامه علمی-پژوهشی فلسفه علم

فلسفه علم در ایران رشته تقریبا نوپایی است. این رشته نزدیک به دو دهه پیش تاسیس شد و در حال حاضر دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری آن در کشور برگزار می‌شود. پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با انتشار اولین مجله علمی‌ـ‌پژوهشی این رشته، سعی بر آن دارد تا ضمن انتشار آخرین یافته‌های پژوهشگران، اعضای هیات علمی و دانشجویان در این حیطه، زمینه‌ تشکیل «جامعه تخصصی فلسفه علم» و گسترش مطالعات این رشته در کشور را فراهم آورد.

مطابق آیین نامه جدید نشریات علمی به تاریخ2/2/98- انواع مقالات علمی عبارتند از: مقاله پژوهشی(Researcrigin/Regular)، مروری(Review Article)، کوتاه(Short Paper)، مطالعه موردی(Case-Study)، روش شناسی(Methodologies)،کاربردی(Applied Article)، نقطه نظر(View point/Perspective/Opinion)، مفهومی(Conceptual Paper)، فنی (Technical Paper) ، ترویجی. و از این پس کلیه مجلات علمی پژوهشی و علمی ترویجی و غیره تحت نام واحد «نشریات علمی» خواهند آمد و تمامی این مجلات مجاز به انتشار انواع مقالات علمی هستند. لذا مجله «فلسفه علم» از این پس از کلیه مقالات علمی در حوزه مطالعات علم برای انتشار استقبال می کند.

هزینه‌های بررسی، چاپ و انتشار نشریۀ فلسفه علم

براساس آیین‌نامۀ نشریات علمی‌پژوهشی کمیسیون نشریات وزارت علوم و همچنین مصوبۀ هیئت‌رئیسۀ پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی مصوبه 1402/11/02 به شماره نامه 1/150332  برای دریافت و بررسی  مقالات، مبلغ 300 هزار تومان و برای پذیرش نهایی مبلغ300هزار تومان دریافت می‌شود. که این پرداخت،صرفا از طریق سامانه نشریه و درگاه بانکی امکانپذیر است.